– Hitta bästa bingon online –

Bingo gratis bonus

Alla gillar när saker är gratis så klart och många tar vara på chanserna på ett bra sätt.  Andra ser inte möjligheten utan går miste om en massa pengar som du kunde har gjort en massa roliga saker för. Gratis pengar låter väl inte så tokigt och det får du när du spelar på internet. Det kallas för bonus och det är något som gör att vi alla kan börja spela helt utan att behöva sätta in egna pengar. Vi skall nu titta på ett av de största spelen på internet, bingo.

Nedan följer tips på bingohallar som erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela nu!
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

Du känner säkert igen spelet och idag så spelas bingo i olika varianter mestadels på internet. Det har att göra med att det är så klart roligare att spela bingo online eftersom det finns flera olika typer att välja mellan och så klart att man får bingo gratis bonus. Allt handlar så klart om att de olika sajterna på internet krigar hårt för att du skall börja spela bingo på nätet hos just dem. De använder sig av olika typer av lockelser som att du får gratis pengar att spela för. Först så blir man medlem genom att registrera sig, och får därmed gratis pengar på sitt konto. Det har bara tagit dig några minuter och nu kan du börja utforska den nya världen av bingospel. Om du nu börjar titta runt så kommer du att se olika bingovarianter som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo.

Den stora skillnaden mellan internet och en vanlig bingohall är utbudet och även så klart att du får gratis pengar att spela för. Nu finns det även en annan suverän typ av bonus när du spelar bingo på nätet och det är en insättningsbonus. Denna bonus ges till dig när du sätter in pengar på ditt konto. Procenten varierar mellan de olika sajterna men brukar vara högst vid första insättningen. Det kan vara 100 % upp till 400 % i vissa fall. I korthet så handlar det om mycket pengar, för att gör du en insättning på 500 kronor och bonusen är 100 % så blir summan 1000 kronor på ditt konto! Är den 200 % så blir det 1500 kronor och så vidare…

Det finns även bonus att tjäna i de olika bingon som spelas på sajterna, och vissa av dem har även jackpottchanser med jackpottbingo. Alla dessa bingon med olika bollar finns i olika varianter som klassik bingo, variantbingo och mönsterbingo som skiljer sig mest. Det roliga med mönsterbingo är att du har ett grå markerat fält (kan skilja sig) på din bingobricka. Istället för att ha en rad med nummer så är det ett mönster som skall fyllas i. Det kan vara en blomma, penna eller en siffra som exempel. Som du förstår så har bingo på internet utvecklas till att vara ett spel för alla åldrar och idag så spelas bingo bäst på internet. Inbyggda chattfunktioner gör att du även kan ha kontakt med andra användare om du så vill.

Välkommen till framtiden med bingo online!