– Hitta bästa bingon online –

Bingojackpots

Du som aldrig har börjat spelat på internet har verkligen inte tagit vara på alla dina möjligheter att tjäna lite extra pengar. Det finns en uppsjö av olika spel där ute som olika casinon online erbjuder som blackjack, craps, poker, slots, roulette, baccarat och även bingo. Listan kan göras jättelång och idag så är spelandet på internet mycket större än vad de flesta tror. Det finns också en tendens att vi spelar mera när det är dåliga tider, så varför inte göra spelandet roligare och mer bekvämt. Du behöver bara en dator med en internetuppkoppling för att köra igång och hos många så får man även gratis pengar att spela för när man blir medlem som kallas för bonus.

Nedan följer tips på bingohallar som erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela nu!
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

Att spela bingo på nätet har blivit det nya sättet för det svenska folket att spela bingo på. Det beror på att det är lätt att spela eftersom bingohallen finns i datorn, så du behöver inte resa för att spela. Du kan även spela när du vill på dygnet, när det passar dig helt enkelt. Inga fler tider som styr, vilket brukar vara det största problemet för många personer. Man vill spela men man kan inte eftersom man inte hinner med. Nu kommer du åt bingo på nätet direkt och det är väldigt lätt.

Nu kanske du har spelat den klassiska bingon där du har 75 bollar, och du har texten BINGO högst uppe. Det är den vanligaste typen av bingon som finns, och på internet så fungerar det exakt på samma sätt. Utrop sker som ”BERTIL 5” och du markerar under bokstaven B nummer fem. Utropen fortsätter och när du har fått 5 nummer i rad så säger man högt BINGO, om inte någon annan hinner före så klart. Du kan även f å bingo samtidigt med andra och vinna. Men det känner du säkert redan till.

Att spela bingo på nätet ger dig gratis pengar i form av bonus när du medlem, men det är inte allt. Det finns så klart även bingojackpotts som hela tiden ändrar sig beroende på hur många vinnare det fanns i det rummet. På de flesta sajterna så brukar bingojackpotts vara listade så att du ser vilka bingospel som det är. De brukar också ibland spelas på olika tider så det gäller att vara medlem så du kan vinna de riktigt stora pengarna.

Att spela bingo online är så mycket mer än att tjäna pengar. Det handlar också om en gemenskap, och eftersom bingo är ett sällskapsspel så har alla bra bingohallar på internet ett chattsystem där man kan prata med andra medlemmar om man vill. Det blir som att sitta i en riktig bingohall men att spela på ett mer varierande sätt då det finns flera olika varianter av bingon att välja mellan på nätet. Är du fortfarande skeptisk så måste du pröva och du kommer snart att förstå vad du gått miste om!